Sommaren är här!



Nu har vi det verkligen somrigt, när vi steg upp var det soligt och 20 grader ute redan, lite småjobbigt att promenera i värmen, men det gick. Nu när jag kom hem igen är det ännu varmare, Teddie har legat ute på gården en stund, han gillar nog inte värmen riktigt, den gör honom rätt slö, får lov att väcka honom och gå ut på en promenad igen snart då, mulnat till lite nu så förhoppningsvis går det lite lättare då!

Nån annan som har det lika somrigt?
Emma

Här hos oss är det också jätteskönt, 20 grader i skuggan! Aska blir också lite seg av värmen, tror att den första värmen är "värst" :)

Hanna

Imorse var det runt 34 grader i solen! Våra hundar blir också såklart sega, så då blir det skogspromenader med lite dopp i sjön ;)

Emelie och Kelly

Här är det 26 grader redan på morgonen och ännu varmare på dagen! Tråkigt bara att Kelly blir slö så det blir bara sega promenader :(

Mia Glantz

Här är det varmare än varmast!! Stackars lilla Amy tvingas att vara inne mycket av mamy nu och hon sover en hel del! Tycker allt det kan bli bara liiiite åska och regn nu så trycket liksom släpper därute...!



Men det är tokigt skönt med sommar i alla fall!!

Mathilda

Tack så mycket! Här är det också varmt och skönt!

Nathalie

Sv: Vad roligt :D

Elin och Billy

Jaaaa! Så himla skönt nu när det börjar bli sommar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress