Vinterkräksjuka(?) och besök!

Idag är Teddie dålig i magen, tidigare på dagen hade han också spytt flera gånger, något virus som cirkulerar? Verkar som flera drabbats. Äter och dricker normalt gör han iallafall. Ikväll har vi också haft Nea på besök, skojigt!

Söndag!

Här njuter vi av vinterdagarna till fullo, har tränat lite freestyle ute i snön och varit på en lite längre tur i solskenet!

Snömonstret!

Och det bara fortsätter snöa, i år får vi iallafall en riktig vinter, så kul!

Fler vintriga bilder!


Vintern är här!

Wohoo, idag har det kommit massvis med snö och det bara fortsätter snöa, nästan så man skulle kunna kalla det snöstorm när jag var påväg hem! Gissa vem som var lycklig över att få komma ut och busa runt i snön? Han skulle rulla, springa runt gräva för att se vad som fanns under o.s.v, lyckan är total!

Första snön!


Lilla trollet ♥


En tur till Fäboda!

Idag har vi varit ner till Fäbaoda och vandrat en sväng, äntligen lite fint väder utöver allt regnande, så det var allt på plats att passa på att åka ner dit då!

Spring i skogen!

Morgonpromenaden bestod av lösspringande i skogen, Teddie var verkligen lycklig över att få springa löst allt vad han kunde runt, runt i skogen. Här nedanför kommer en liten snutt av lite lagottorus!
 

Sömntutor!

Usch, har regnat hela morgonen och det bara fortsätter att vräka ner, ser ut att bli en lugn slappmorgon, ingen av oss har någon motivation till att gå ut just nu. Det börjar bli riktigt ruggigt här, på tidningen stod det att det eventuellt kan komma SNÖ idag :O och prognoserna visar detsamma för den kommande veckan, fy, kan inte tänka mig vinter redan.

Träning vid Bonäs skola


Långpromenad!

Är ledig idag, har för en stund sen kommit tillbaka från en 2-timmars tur med Teddie. Gick in till stan och mötte upp Nea på halva vägen, sen gick vi in till marknaden och gick runt och kollade, mötte också lagotton Tova där, båda två ville busa och leka, så det gjorde de en liten stund, så kul att träffa andra lagottos! Nu är vi då hemma igen och gissa vem som kommer vara slut idag? Teddie gick genast och lade sig ner och somnade!

Jag smälter ♥

Nuudelis, Teddies mammas valpar är nu tillräckligt gamla för att få börja flytta till nya hem! De är ju bara sååå söta ♥ Tyvärr flyttar ingen hit till vår närhet, men kanske man stöter på någon på någon utställning eller annan tävling i framtiden?

Sötplupp!

Teddie är så söt i sin nya frisyr!

Höstigt!


Nyklippt!

Idag har Teddie blivit klippt, blev riktigt nöjd med resultatet! Passade på att ta lite höstiga bilder på gården på samma gång, börjar bli riktigt färgglatt här runt omkring nu!

Teddie poserar

Klippningen blir nog av först imorgon istället, passade på att ta några sista bilder innan han blir mer kortklippt då, såhär någonting skulle han kunna se ut ifall vi skulle ställa ut, då skulle han ha den rätta pälslängden. Kul att ställa upp honom för att se hur det skulle kunna se ut på utställning, förutom bettet och ev. en aningens lång svans tror jag han skulle kunna få en fin kritik.

Lurvboll!

Teddie börjar bli riktigt lurvig nu, visst lagotton ska ju vara något mer långhårig egentligen, men så opraktiskt. Tror det blir att fixa till en lite kortare frisyr idag. Huvudet får behållas lite längre så lämnar han lite lagottolik ändå!

Sömntuta

Teddie ligger och sover i sin Canvasbur, känns tryggta tt krypa in där medans det ösregnar och smattrar på taket. Tyvärr blir hans sköna sömn störd alldeles strax, vi måste dra oss ut i regnvädret för en promenad.

En bild som Nea tog av oss när vi var ute och promenerade tillsammans igår!

Freestyle

Lite träning inomhus, lite trångt så det blev en aning osmidigt. Har hittat vår låt och börjar få koll på vilka rörelser vi ska ha med. Ska kolla med tjänstehundssektionen till vintern ifall man skulle få använda träningshallen på samma gång som de utan att vara med i någon grupp, utan träna freestyle istället.

Teddie & Nixon

Har varit ute med Nea och Nixon och promenerat idag också, hade med kameran och passade på att ta några bilder på samma gång!

Färgförändring

Cirkulerar en tråd på FB i en lagottogrupp där man jämför hur den egna hundens färg har förändrats under uppväxten, även Teddie har haft en del förändringar. Mest i mitten av uppväxten, då var han ju nästan helt orange.

Kompispromenad!

Bilder tagna av Nea
Idag har vi varit på promenad tillsammans med Nea och hennes Puli Nixon! Skojigt, skojigt tyckte nog båda två!