Torsdag!

Nu börjar det snart gå mot vårtider, varmare utomhus och en del av snön har börjat smälta bort, dock väldigt blåsigt ute. De senaste dagarna har vi vistats en del i stan, vandrat in till stan och gått runt och även tagit bilen in till stan och gått runt. Nu idag har vi nyss varit ute på en cykeltur i stormarna, får se hur länge det kommer hålla på.

Till Fäboda med Ellinor och Simba!


Spring vid Fäboda!

Idag har vi varit ner till Fäboda, Teddie sprang för fulla muggar, gissa vem som är trött just nu.

Fredag!

Har just varit ute på en cykeltur med Teddie, mulet och lite trist väder ute, men varmare har det blivit iallafall. När jag kom hem idag låg skäret jag beställt i brevlådan också, ett Andis 3 3/4 FC.

Mera pälsvård!

Denna killen var hit idag, han behövde en liten uppfräschning!

Onsdag!

Har nyss varit ute med Teddie på en skidtur, riktigt härligt väder idag!

Tisdag!

Ikväll har jag haft två vovvar här, Taxen Musse och Lagottotiken Tova! Alltid lika roligt att träffa på Lagottos!

Skidning!

Idag har jag provat på skidning med Teddie för första gången också, skoj!

Bort med all ullig "vinterpäls"!

Idag har Teddie blivit klippt med maskin för första gången, hans päls hade blivit så lång och ullig så det behövdes verkligen. Hade inte trott det skulle bli så enkelt att använda maskinen, har ju inte använt den på Teddie tidigare, men han brydde sig inte alls!

Ute på åkrarna!


Glad alla♥-ans dag!


Födelsedagsfirande!

 
Oh, så lycklig Teddie var ikväll med massvis med folk som var här ikväll, så många lekkompisar!

En tur till stan!

Idag tog vi bilen in till stan och tog vår eftermiddagspromenad där runt omkring, så skojigt tyckte Teddie, en bra stund sedan vi varit där och gått nu. Och ikväll blir det födelsedagsfirande i efterhand, så Teddie kommer få träffa en massa nya roliga människor, gissa om han kommer bli glad!

Torsdag!

Idag har jag fått körkort! Så nu kan vi börja åka iväg och vistas på andra ställen, till våren funderar jag på att börja personsök med Teddie via Nykarlebys hundklubb. Fick även min verksamhet registrerad som företag idag, så nu är det också fixat.

Ny frisyr!

Toypudeln Lennie har varit här på besök ikväll, han behövde en lite kortare frisyr, öronen lämnades dock orörda på ägarens begäran. Så söt han blev :)

Lite tricks!


Dagen hittils i bilder!

Har varit ute med Teddie för en stund sen, var ute på åkrarna och sprang runt och fotade lite också. Till sist kom det dock så många skidåkare så jag fick lov att koppla honom så vi inte skulle vara ivägen, äntligen en dag med soligt och fint väder iallafall! Fick också hem mitt nya skär idag, Andis 5FC, tror det blir bra.
Fyllde ju 18 igår, därav den lite sega bloggningen!