Details

Då var kvisten klar och gardinerna uppe, bara lamporna kvar. Mysfaktorn börjar också vara hög i detta hus!

Work in progress

Nu börjar det hända saker i boden, men ännu finns det en del att fixa. Bl.a. Spegeln och ett till lysrör skall upp, boden skall ännu röjas ur lite och min utrustning och behållare för dem skall upp på väggen. En tjusig gammal stol som fanns i en annan bod skall också få flytta in. När det sedan gäller huset så har panelerna kommit upp i hallen, hall-wc:ns paneler kvar då bara och så kommer yttertaket imorgon!

»

Någon julgran har vi inte hunnit med i år, men några tomtar har iallafall fått flytta in! Nytt trimbord är bland annat på väg. Nu skall bara en snickarbänk och lite annat smått flyttas undan och industridammsugaren svischa över golvet så börjar boden vara klar för att ställas i ordning!

Första mötet

Första riktiga mötet med Frank idag för Teddies del och samtidigt första gången i nya huset, skoj på båda punkterna! De försökte sig till och med på att leka lite, men det uppstod dock lite svårigheter med storleksskillnaden.

Mycket på gång!

Hej och hå, här är det fullt sjå!
Ett dolt fel har vi råkat ut för med huset, så taket i kvisten med tillhörande balkong skall rivas och byggas om, förhoppningsvis är det dock klart innan julen! Idag har också alla urgamla, stora träd fällts också!