Hejochhå!

"Lagotton är en hund som hänger med på allt, inklusive läxläsning"

Dagarna flyger förbi och det börjar närma sig juletider, jippii! Igårnatt snöade det lite så nu har vi iallafall ett (väldigt)tunt snölager och massvis med hal is, uff tycker Teddie som bara halkar omkring på marken. Bara resten av snön skulle komma nångång, då blir det fart och fläkt minsann. Igår googlade jag runt lite och fann att det kommer ordnas lydnadstävlingar i Kokkola nästa år från april till november, tror minsann vi skall ta och ställa upp på vår första lydnadstävling i slutet av nästa år, är det ett realistiskt mål måntro?

 

Ett eget lydnadshinder!

Idag har vi snickrat ihop ett alldeles eget lydnadshinder, så nu kan vi träna hoppet hemma! Märkte att jag hade lärt in hoppet fel, vi har tydligen andra regler här i Finland gällande hoppet än i Sverige så nu blir det att träna på ett annat sätt, men det verkar inte bli några problem, Teddie fattade vinken direkt!

Lite gymnastik!

Kom på en liten annorlunda bakbenskontroll-övning, här gäller det att ha koll på sina ben, något som Teddie kan behöva lära sig, de har tendens till att fara lite hit och dit ibland :p

Annars så flyter det på som vanligt, snön har smält bort så får se om det blir någon vinter alls i år, våra dragplaner kanske får sättas på hyllan. Men vi skall iallafall ta och försöka oss på att börja med spårning, det borde ju vara något som skulle kunna passa Teddie perfekt!