Torsdag

Denna sötsak var hit idag, ägaren ville ha sin Border Collie-blandning mer kortklippt.

Kennelbesök

Idag var jag och pojkvännen och hälsade på hans pappa med familj som föder upp Tibetanska spanielar, ursöta valpar! 3 fanns kvar, en åkte dock medan vi var där. Lite valpsjuk blev man allt!

Herr vacker!


Nytt objektiv och veterinärbesök!

Idag kom mitt nya objektiv hem, Sigma 70mm/f2.8 EX DG macro, sprang ut och tog några testbilder direkt, detta objektiv kommer nog bli mitt mest använda!
Idag har det också blivit ett veterinärbesök, Teddie kunde inte stöda på ena bakbenet imorse, under dagen blev det dock bättre och väl vid veterinären var hältan borta, veterinären kunde heller inte hitta något fel, jag misstänkte svamp, men svamptestet visade inget, ingen ömhet någonstans, hon gjorde även en knäskålsundersökning men de var fina. Enda som veterinären kunde hitta var en liten, liten sårskorpa mellan trampdynorna, vilket man inte borde tycka kan ge hälta, märkligt. Kärnfrisk var han iallafall, det var ju bra att veta! Veterinärerna låg efter i tidtabell så det blev en lång väntan innan det blev vår tur, Teddie skötte sig utmärkt och fick beröm, andra kunder kunde heller inte motstå hans söta uttryck, mycket uppmärksamhet fick han minsann.

Spring i bena


Sommarfrisyr!

Toypudel som behövde kortas ner inför sommaren!

Fri som en fågel

Nu har vi det varmt, 25 grader i skuggan, tur för Teddie att han fick kortare frisyr igår, han är inte så förtjust i allt för varmt väder. Var en tur ut på åkern nyss och fotade med Teddie, han fick springa av sig runt åkrarna, skoj!

Sommarfin!

Nu har Teddie också blivit klippt, bort med den tjocka pälsen inför sommaren. Kroppen klippt med maskin och skär 4, resten handklippt.

Ännu mera klippning

2 nya skär till klippmaskinen kom hem idag, Oster 3 & 4, blev strul med leveransen till djurbutiken i stan så fick beställa hem dem själv istället, skulle gjort det från början, enbart en dags leveranstid från
Peten Koiratarvike! Så idag blev det att klippa 2 pudlar med skär 4, söta små vovvar!

Pomeranian-klippning

Grymt söt liten vovve som var hit idag för putsklippning. Nu börjar det bli mer ruljans med klippandet, är nästan fullbokad denna vecka.

Fäboda

Så varmt och härligt vi har det idag, Teddie fick följa med till Fäboda och plaska i vattnet, nu är sommaren påväg!

Hundsalong

Nu börjar min lilla, enkla "hundsalong" bli klar, frågan är bara vad man skall göra med skynket, kanske blir att hitta något snyggt draperi att hänga framför, men så länge får det duga, mycket fräschare blev det iallafall!

Stilstudie


Lagotto

Sötsaken Tova som var hit idag!