Pluppen ♥Årets första dopp!
Idag har Teddie varit ner till stranden för första gången i år, lite plask i vattnet blev det också, så härligt, i sommar blir det nog allt många badturer!

Sommaren är här!
Nu har vi det verkligen somrigt, när vi steg upp var det soligt och 20 grader ute redan, lite småjobbigt att promenera i värmen, men det gick. Nu när jag kom hem igen är det ännu varmare, Teddie har legat ute på gården en stund, han gillar nog inte värmen riktigt, den gör honom rätt slö, får lov att väcka honom och gå ut på en promenad igen snart då, mulnat till lite nu så förhoppningsvis går det lite lättare då!

Nån annan som har det lika somrigt?

Skogspromenad!

Nu har vi varit ute och lufsat i skogen i en och en halvtimme, så fint väder ute idag! Väldigt varmt också, så Teddie tyckte det blev lite tröttsamt på slutet av turen, han la sig genast och tog en tupplur när vi nu kom in!

Dragkamp!
Busblicken ♥


Agility!


Igår var vi till Kråkholmsplanen och kollade på agility en stund, hade hoppats på en fin fototur, men sen märkte jag att VC:n hade stängts av så alla bilder blev mer eller mindre suddiga, attans också!

Somrigt!Idag har vi det riktigt soligt och varmt ute, över 20 grader i solen, Teddie har fått vara ute på gården och springa, busa och vila lite i skuggan om vartannat i nästan 2 timmar ungefär, han njuter verkligen av att få vara ute i vårvädret!

Hemgjort halsband & duktig vovve!Idag har vi pysslat med att sy ett nytt halsband åt Teddie, roligt med egendesignade prylar, fler kommer det nog bli! Nu just har jag kommit in från en promenad och träningstur med Teddie, härlig träning, gick riktigt bra och han struntade fullständigt i alla störningar, påväg hem hade nån av nån anledning ställt sig i skogen med sin hund som började gnälla och skälla när han såg oss, men Teddie bara totalignorerade och höll kontakt hela vägen förbi skogen, duktiga vovven!

Ögonlyst U.A


Idag har vi varit till Losvika djurklinik för ögonlysning. Fick vänta rätt länge innan det var vår tur där idag men när det väl var dags gick det bra, ögonspecialisten kunde utan problem kolla ögonen och konstaterade att han hade ögon helt utan problem. Jippiie, både fria höfter och ögon!

Freestyle


Utställning i Larsmo!


Idag har vi varit och kollat på hundutställning i Larsmo, en hel del fina hundar där idag! Mötte även vår uppfödare där som hade med sig en av sina tikar, de hade kommit ända från Uleåborg hit till trakten för att komma och kolla på denna utställning, en av deras avelshanar skulle ställas ut också. Tyvärr hade vi åkt så tidigt till utställningen så vi inte hann se lagottisarna inne i ringen under tiden vi var där, de skulle först in mycket senare.

Lördagsmys


Tävlingslydnad


Eftersom Teddie haft kennelhosta har vi ju inte kunnat vara med och träna med gruppen men snart kan vi nog komma igång igen, dessutom skall vi få en plats i en mer avancerad tävlingslydnadsgrupp med anmälan nästa vecka! Skall bli spännande att se hur det tar sig. När den startar är det också uteträningar som gäller, då kan vi även åka till föreningens träningsplan och träna mycket oftare.

Lite nya bilder och ny bloggdesign!Här ser ni bilder från gårdagens skogspromenad som ni också ser har bloggen fått en helt ny design, vad tycks? :)

Hopeanuolen Terho Tamminen

 
Hopeanuolen Terho Tamminen, "Teddie"

25.08.2010
Lagotto Romagnolo
Hane
HD: B/A
Ögon: UA

e. Fireblaze L'angelo Dal Nord
u. Hopeanuolen Nuudeli

Uppfödare: Hannele Törmänen, Kennel Hopeanuolen

Kurser:

Valpkurs
Vardagslydnad
Tävlingslydnad x 3
Canis nätklickerkurs
Agilitygrunder
Rallylydnad x 2
Spår

Våra mål:

Tävla rallylydnad
 

 

Länkar

Vill du göra ett länkbyte? Skicka iväg en kommentar i nåt inlägg så kan det ordnas!


Förändring på g!

Håller på att ändra om blogglayouten, så bloggen kommer vara något rörig en liten tid framöver!