Sommarfrisyr

Dagens besök var lilla filuren Otto som skulle få en kortare frisyr, öron, svans och "bockskägg" skulle lämnas långa, riktigt söt blev han.

Sommarfrisyr

Nu när sommaren är här passade det bra att fixa en lite kortare frisyr till Teddie, 29 grader i skuggan här om dagen, uschusch tyckte Teddie som knappt orkade gå runt kvarteret ens.

En somrig dag

Nu är sommaren här på riktigt, soligt och riktigt varmt har vi idag och Teddie har varit ute hela dagen, lite för varmt enligt hans smak dock, börjar väl så småningom bli dags för en lite kortare frisyr.

Pudelbesök

Denna sötsak var på besök idag, en lite äldre pudelkille som skulle få en rejält kortare frisyr, ansikte, öron och svans skulle dock lämnas som de var. Ut steg en dubbelt, eller kanske t.o.m trippelt mindre hund.

Fjärrkontroll - check √

Kollade om fjärrkontrollen passar till den nya kameran också, och till min stora glädje gör den det. Teddie var dock inte alls lika road, han förstod inte alls poängen med det hela, av minen att döma.

Morgonpromenad

Kameran fick följa med på morgonens promenad. Vädret verkar ha vänt nu, har regnat i ett i nån vecka, men nu är det soligt och fint, varmt skall det bli till helgen också. Teddie var väldigt glad över det fina vädret imorse iallafall.

Bilder med nya kameran

Här kommer några bilder tagna med nya kameran tillsammans med Sigma 17-50/2.8 ikväll. Teddie fick såklart vara modell när nya kameran skulle testas.

Canon EOS 70D

 
Fått hem nya kameran och de två objektiven jag beställt, en Canon EOS 70D, Canon EF 50/1.4 USM och Sigma EX 17-50/2.8 DC OS HSM.
Wow, säger jag bara, enorm skillnad mot den förra, kameran och dessa objektiv kan verkligen rekommenderas.

Shih Tzu

Morsdagsfin måste man ju vara. Dagens besök var en ung Shih Tzu-kille som skulle få en kortare och behändigare frisyr, väldigt söt innan och minst lika söt efteråt också.

Klipp, klipp..

Morgonens besök, en Havanais som ville ha kortare frisyr, 2 efter-bilder här ovan, riktigt söt blev han, tog ingen före-bild, men av pälshögen att döma var det en betydligt lurvigare typ som kom in än när han gick ut.
Är kameralös för tillfället, men i början på nästa vecka får jag hem en ny kamera och två nya objektiv, så då lär det dyka upp mera bilder!