Fredag!


Halloj, idag har jag det fullt upp, nyss klippt en dvärgpudel och genast jag blev klar ringde någon som ville ha sin Bichon Frisé klippt. Så nu blir det att springa ut och rasta Teddie och sen stå vid klippbordet en gång till!

Klippbord & klippning
Har skaffat mig ett "klippbord", inte ett riktigt hundklippbord men det duger lika bra iallafall! Hade även hem den första kunden idag, tidigare har jag bara klippt hund i deras eget hem. Bichontiken "Lulu" var hit idag, trevlig liten hund som inte verkade så van med att stå på bord men det gick bra iallafall, blev nöjd med resultatet. Därefter passade jag också på att klippa Teddie, han hade börjat bli väldigt rufsig och rätt långhårig, lite kortare frisyr behövdes verkligen!

Glad midsommar!


Önskar en glad midsommar åt allihopa från mig och Teddie!

Trött tröttare tröttast ♥
Lite gammalt & nytt - freestyle


Håller på och lär in ett nytt trix till freestylen, nämligen "kö", går ju rätt så bra, fattade direkt gjorde han, nu behöver jag bara få honom att hållas där längre! :)

Sommar & sol!


Nu har vi det somrigt här, väldigt varmt och soligt, idag blåser det lite som tur är, Teddie har det rätt varmt, han ligger helst i skuggan och slappar som vanligt, här kommer några bilder från idag!

Lite bus!

Idag har det regnat hela förmiddagen så det blir mest att hitta på saker inomhus, men nu verkar det som om det blir uppehåll mitt i allt regnande, solen börjar faktiskt titta fram lite nu också, dags att träna lite agility ute tror jag!


Vilodag!


Idag vräker regnet ner, regnat hela dagen nu och gossen blir då slö som vanligt, blir en vilodag idag då verkar det som, Teddie vill bara ligga inne och slappa, fy för regn!

Slalom- & trixträning.


Här kommer en liten filmsnutt när vi tränar slalom och lite till freestylen. Skall börja ta upp agilityn mer igen nu när han börjar bli färdigväxt!

Regning dag


Bilden säger allt. Såhär såg det ut när vi skulle ut på promenad imorse, nej tack, sa Teddie! Han ville hellre ligga inne och sova, så jag fick släpa med mig honom ut. Han blir alltid såå slö när det är regningt och dåligt väder ute!

Lite somriga bilder!

Har varit ute på en fotorunda och strosat runt på åkern med Teddie och såhär blev resultatet!