En tur till hamnen!
Förmiddagen har bestått av en tur ner till båthamnen, satt där och kollade ut över vattnet en stund, inte många båtar utsatta än men så småningom kan vi väl börja gå och kolla in båtarna också. Väldigt soligt och varmt ute idag, sommaren är allt påväg nu! Sammanlagt tog vår runda över 2 timmar, så nu är gossen allt lite småtrött.Lite fler rörelser


Lite freestyle


Håller på att lära in lite nya rörelser till freestylen, nu har vi egentligen bara rörelsen "om" kvar som jag inte fått riktigt på det klara med hur jag skall lyckas lära in, någon som har nåt tips?

KennelhostaTeddie har gått och blivit sjuk, under helgen fick han en sån hemsk hosta på morgnarna och som även kom tillbaka emellanåt under dagen. Idag har han varit till veterinären där det konstaterades att han har kennelhosta, så nu blir det medicinering 10 dagar framåt åtminstone, förhoppningsvis blir han bättre snart!

Nyklippt sömntuta!
Klippte Teddie lite mer ordentligt igår så alla tovor och fläckar med dålig päls skulle försvinna. Så liten han blev, men rätt söt ändå. Såhär skön sovstil som här ovanför har man också när man latar sig!

Stilstudie ♥
Söndag!


Idag har det varit en lite mer slappdag, har fått en sån ledvärk så Teddie har fått nöja sig med enbart ett några promenader och lösspringande, samt lite lättare aktivering, men nöjd och glad verkar han vara ändå. Förhoppningsvis är man piggare imorgon och kan hitta på nåt skojigt!

Vintern kom tillbaka!


Vi som just hade börjat hoppats på att få en härlig vår och sommar så småningom trots allt fick våra drömmar krossade när vi kollade ut genom fönstret imorse, då hade det snöat flera cm under natten. Förhoppningsvis hinner lite av snön smälta bort under dagen, men iallafall. Igår var vi med på utställningsträningar här i stan för att få lite omväxling och miljöträning, massagekursen har även startat och Teddie kommer få åka med för första gången nästa vecka.