Nya kunder

Massor av nya kunder strömmar fortfarande in, ojoj, har ingen aning om hur det skall lyckas till hösten med så mycket kunder. Dagens första (nya) vovve avklarad, en väldigt lurvig och tovig, liten filur. Kortkort fick det bli, men en del av svansen fick lämna kvar, som inte var lika tovig. Här näst blir det en pudel!

Att krympa en hund

Denna coola kille skulle bli av med all tjock päls, och under allt lurv dolde sig en betydligt mindre hund, så otroligt söt tycker jag han blev också!

21 juli

Denna filur har jag haft på besök idag, en urmysig och helt underbar liten blandraskille som skulle få en kortare frisyr, sånt härligt temperament alltså!

Femtonde juli

Denna vovven hade jag här om dagen, en rätt stor Dvärgschnauzer som skulle få en mycket kortare och mer praktisk frisyr. Ikväll har jag en rätt trött hund till Teddie, ute lite på tre timmar i sträck ikväll, först en lång cykeltur för att sedan vara med ute när vi satt ett gäng i trädgården och planerade program till tutoruppdraget i höst!

Welsh springer spaniel

Och här kommer också dagens vovve, en riktigt trevlig Welsh springer spaniel, så söt och gosig också! Denna herreman skulle putsas upp en aning. 

Vovvar i massor

Dessa två sötnosar var på besök igår! En pudelblandning som skulle tas kort men ha sitt maffiga skägg kvar, fick nästan lite av ett Schnauzer-utseende istället! En ny Lagotto hade jag också, "laga an som en råtto", så en råtta fick det bli alltså, hade dock inte hjärta att raka ner huvudet, så lite grann fick det ändå lämna kvar där, ursött iallafall! Här näst blir det en Springer spaniel och så ännu en till Lagotto imorgon.

Sjunde juli

Hela 7 klippningar har jag denna vecka, 2 stycken har det blivit idag, en Perroblandning och sötsaken här ovan, en ung liten Shih Tzu. Under all den mörka pälsen gömde sig en mycket ljusare hund! En promenad längs båthamnen blev det för Teddie för en stund sedan, vi har gångavstånd till väldigt fina och trevliga promenadmiljöer från lägenheten!

Sommaren är här

Så kom sommaren hit också, 25 grader i skuggan har vi idag. Ett besök till Musti & Mirri blev det för en stund sedan, handlade lite smått och gott gjorde vi, Teddie fick komma med in för att prova ut en ny sele åt sig också, intressant tyckte han, speciellt eftersom det fanns andra vovvar där inne också! I lägenheten är vi just nu, precis som jag tänkte vi skulle åka och handla lite mat så har han somnat så sött, men vad kan man.

Första juli

Underbart väder har vi haft idag, sol, värme och shortsväder, men samtidigt fläktande vindar, inte för varmt och itne för kallt! Bichonbesök blev det idag, en ganska tovig liten kille, men som ändå inte skulle klippas särskilt kort, så mycket borstande och handklippning blev det!