God Jul!

Teddie önskar alla en riktigt härlig jul!

Lördag!

Så var det lördag igen vilket betyder rallylydnadsträningar med JKF. Idag var vi bara 3 stycken så idag blev det mycket träning, bra med utrymme och plats för att ställa upp banor. Och riktigt bra gick det idag också, duktiga lilla vovven!

Torsdag!

Mobilbilder
 
Idag hade jag en riktigt trevlig prick på besök! En pudelkille knappa halvåret gammal, så otroligt lugn och snäll för att vara så ung, grymt mysig liten vovve!

Söndag!

De senaste dagarna har det blivit flera klippningar, dagens besök bestod av en pudelkille som var riktigt långhårig, en mycket mindre hund dök upp efter klippningen.
Helgen har också bestått av rallylydnadsträningar, riktigt bra går det fortfarande, vilken tur vi har som får använda hallen till rallylydnad också. Vädret verkar ha svårt att bestämma sig för om det skall bli vinter eller ej här, snön har kommit många gånger men försvunnit lika många, just nu är det mest halt, med nån ynka millimeter snö, slaskväder har det hunnit vara många gånger också. Håller på att leta dragsele åt Teddie inför den riktiga vintern, men det är lättare sagt än gjort, svårt med en hund i knepig storlek, har beställt en nu och får hoppas på det bästa, men det är ju inte så bråttom så länge vi knappt har snö, när det snöat mer ordentligt skall Teddie få dra skidor och spark!

Ute med sparken!


Nu har vi inlett sparksäsongen! Snön är tillbaka och verkar vara här för att stanna, snöat mycket de senaste dagarna, kallare har det blivit också, -13 när vi begav oss ut på sparkturen. Var iväg och tränade rallylydnad igår igen, riktigt bra går det, kanske det blir att tävla när sporten blir godkänd här.