Gott nytt år!


Året som gått


Planer, planer!

Gammal bild
Här är det planer på gång. Ett nytt, stort, stadigt, riktigt trimbord med koppelställning är beställt och kommer någongång denna vecka. Några verktyg till skall införskaffas samt verktygslåda och så småningom någon ställning att hänga på väggen, till våren blir det också att måla om inne i garaget och fräsha upp hela utrymmet. Tanken är att verksamheten skall kunna utvidgas!

Tipsar!

http://www.findit.fi/sve/search/396029.htm
En 1 årig Lagotto fröken söker ett nytt hem. Registrerad, chippad och alla vaccinationer i ordning. Ej till avel. Ingen problemhund. Söker ett aktivt hem med massor av kärlek. Denna dam är van med barn och andra hundar, älskar allt och alla, är med på allt. Testat agility vilket hon verkligen gillar och är idealisk för. Älskar att gosa och mysa och är gärna med på allt man hittar på. Låter det intressant så ta kontakt! Priset kan diskuteras om rätt hem hittas! Bilder kan fås via mejl.
0443528870
06-området

Morgonrunda i skogen


Teddies julklapp!


Helt slut!

Nu är Teddie helt slut efter dagens alla aktiviteter!

Nejmen se vem som varit här!


Närpes

Idag har Teddie varit med till Närpes och hälsat på släkten! Gick riktigt bra denna gång, lugn både i bilen och inomhus på nya ställen. Tog och släppte lös honom i Närpesskogarna när vi kom fram också, ojj så skoj!

Julpromenad

 

God Jul!


Närmar sig jul!

Och julgranen är uppe!

Bildbomb - ute i snömassorna


Lydnadstest

 
Evigheter sen vi kört lydnad, testade lite för att kolla om något satt kvar!

Klippning!

Ikväll har jag haft 2 klippningar i rad, först en Bichon/Pudel blandning, passade på att ta före och efter bild, en riktigt söt liten krabat! Och nyss blev jag också klar med Lagotton som kom sen. Alltid kul att träffa på Lagottos, imorse och på dagen såg jag också två lagottos, vad jag fått höra är det också någon eller kanske flera påkommande hit till stan också.

Lagottokalender!

Det kommande årets lagottokalender har kommit! Tyvärr kom jag inte ihåg att skicka in bilder i tid på Teddie så han är inte med, men nästa gång så!

Lite hantering!

Teddie är nog en väldigt lugn och "cool" hund på många sätt och vis, framförallt när det gäller hantering. Har flera gånger hört talas om svårhanterade lagottos, men Teddie hör nog verkligen inte till dem! Testade filma lite kloklipp och kontroll av tovor och övrigt.

Snötroll!


Onsdag!

Har just varit ute och sprungit i snön! Teddie har fått springa lös i skogarna häromkring, skojigt, skojigt tyckte han! Lite senare kommer också Nea & Robban över med pulin Nixon för att busa!

Bus i snön!


Så trött!

Ibland är man ju bara så trött! Idag blir det troligtvis att traska iväg till öppethus vid ett stall en liten bit bort, kul med lite omväxling för Teddie, får se hur han reagerar på att vistas tillsammans bland mycket hästar!

Lördag!

Idag har Teddie varit med på invigningen och öppet-hus vid Mäenpää Hundcenter! Riktigt skoj och intressant tyckte han nog, förvånansvärt lugn var han, väldigt nyfiken på alla människor och hundar och nya intressanta saker. Vi gick runt och kollade pensionatet och hundsimbassängen, första hundsimbassängen här i nejden! Vi fick även en gratis tid till hundsim nästa månad, det blir spännande!

Vinterland!


Snön är här!

Nu har vi fått snö vi också, i massor dessutom! Snöat precis hela dagen, gissa om vi har en glad Teddie idag!

Trött!

Trött liten gosse! Nej nu går vi i idé, iallafall för denna dag, -18 ute just nu!

Brr!

Nu har vi det kallt! Lite snö har vi fått nu också, mer borde komma i veckan som kommer. Just nu visar termometern -16 utomhus! Kom just in från en promenad, frusna blev vi minsann!

Glad lilla jul!

Glad lilla jul på er allihop!
Har nyss varit ute och cyklat en sväng med Teddie, inte mycket folk ute idag. Lite snö har det börjat komma hit nu också, om än ett väldigt tunt lager. En av tränarna skickade imorse att det fanns en plats ledig idag så vi ryms med och träna freestyle på eftermiddagen, jippie!