Närpes

Idag har vi varit till Närpes med Teddie. Resan dit och tillbaka var lite jobbig tyckte Teddie som inte är van att åka så långt. Men väl där gick det bra. Nya kompisar träffade han också, kusinernas Shelties och en liten Griffon Belge också. Moffa var han allt lite förtjust i också. Och nu när vi kommit hem sover han som en stock, ojoj så trött han är!

Sommaren är påväg!

Varmt ute och snön är påväg bort. Ingen snö på framsidan och bara en liten plätt på baksidan, Teddie njuter av att kunna springa runt på hela gården. Och Teddie har blivit såå duktig på senaste tiden! Och imorgon skall vi till Närpes och hälsa på, får se hur det går.

Bus vid Bonäs skola.

Har blivit så grymt klottigt och lerigt ute på åkern där jag brukar ha Teddie lös så gick ner till Bonäs skola och släppte lös honom där på fotbollsplanen, gick minst lika bra det :)

Nyklippt!

Idag har vi varit och klippt Teddie hos en dam i Öija, väldigt kortklippt blev han, han är ingen skönhet just nu precis, men pälsen behövde verkligen klippas. Får hoppas den växer ut snabbt nudå bara :)

Skogsturer.Oj, vilket fint väder vi haft de senaste dagarna! Förutom idag då förstås, men förhoppningsvis kommer det fina vädret tillbaka. Soligt och varmt har det varit, riktigt härligt och bra har det gått att gå på stigarna, eller som nu är upplogade vägar i skogen. Tog med kameran de senaste dagarna när jag skulle ut med Teddie, jag fotade och han fick springa på lite som han ville, rätt så långt ifrån en kan han springa iväg ibland, men rymma/sticka iväg gör han då inte.

Och nu blir det snart dags med mera träning, på Tisdagar skall vi börja fara på utställnigsträningar och på Torsdagar blir det kurs med Tanja Eriksson igen!