Hallå!

Idag har Teddie varit väldigt busig, vilket resulterade i att han nu sover som en stock. Sandra kom på besök idag, jätteroligt, svansen flög fram och tillbaka på Teddie hela tiden. När lillgossen vaknat skall vi gå till skogen som han älskar. Har anmält oss till en valpkurs i Nykarleby idag också, som startar vecka 2. Fanns inga kurser i närheten nu när det blir vinter, så närmsta var i Nykarleby med Hundkonsulten Tanja Eriksson, det skall bli roligt!
Teddie med sina syskon.

Kom på att jag hade en bild av alla ur T-kullen som uppfödaren skickat. Här är Teddie samt alla hans syskon, men för att vara ärlig så vet jag in te riktigt vilken som är Teddie på bilden, alla ser så lika ut. Men jag gissar på någon av de två längre bak i mitten. Så söta de är allihopa!
:)

Igår var Teddie jätte snäll heeela dagen! Sov ända till klockan 8 gjorde han också. På dagen nångång åket vi till Nykarleby för att kolla in ett ställe i Sorvist där de skall ha valpkurs i januari, förhoppningsvis slipper vi med på kursen, blir en liten bit att åka, men finns inga kurser här i närheten just nu. Sen gick vi en sväng i centrum av Nykarleby, och så bar det av hemåt igen. Och resten av kvällen var han riktigt duktig.