En smutsig lagotto är en lycklig lagotto

Har just varit ute med Teddie på en skogspromenad, och gissa vad den busen hittade där då, en hög med hästskit som han absolut skulle rulla sig i, kanonfestligt!


Lydnads- och agilityträningIkväll har vi tränat lite agility och lydnad ute på gården. Teddie börjar verkligen tycka det är roligt med agility, vi får nog lov att gå en kurs i agility så småningom också!


Vattentrollet


Busunge ♥

Lite stretchning här då, va!

Höstigt!

Här ser ni en bild från dagens höstiga fotografering, träden börjar allt bli sådär gula och höstfärgade. Kallare i luften är det också, runt 10 grader ute har  det varit hela dagen idag. Har just varit ute på gården med Teddie, han sprang runt i racerfart, lite nybörjar agility körde vi också. Och nu sligger han i hallen och sover som en stock!

Trixiga Teddie.

Nu i detta ruskiga höstväder passar det bra med lite inomhusaktivering och trixträning! Det håller verkligen på att bli höst här i lilla Jeppis. Snart kommer väl snön också, och då tycker allt Teddie att det blir skojsigt.


Teddie är hemma igen!

Idag åkte vi och hämtade hem Teddie från Tuhnulas hundpensionat i Karby. Där har han bott medans vi var i Borgå över helgen. Enligt de som tog hand om honom har han trivts riktigt bra dä, var ju skönt att höra. Glad var han över att se oss också. Ett riktigt glädjerus fick han när vi kom hem också, springa runt, runt på gården.

Fin i pälsen.


Idag har jag klippt Teddie, så nu är han riktigt fin i pälsen igen. Den hade rätt sliten och lite tovor hade börjat smyga sig fram så det var nog allt dags för en klippning. Och nu har vi just kommit in från en riktig långrunda, först lite lösgående på åkern och sen hittade vi en ny väg genom skogen som gick ända ut till fäbodavägen, så då var det bara att traska hela långa vägen hem igen. Så nu sover han så gott, så.