Nyåret på kommande..


Så var det dags för nyår igen, usch och fy tycker Teddie! Denna gång testar vi på Pet Remedy (motsvarar Adaptil/D.A.P), "en blandning av Valeriana, Vetivert och andra eteriska oljor med stressminskande och lugnande effekt". Återstår att se om detta har någon effekt imorgon då.

God Jul!

 

Mera snö!

Snöat hela dagen har det gjort idag och mer vräker ner hela tiden, gissa vem som är lycklig?
 

Nu blir det vinter, nu blir det vinter...

Snön är här igen och verkar vara här för att stanna den här gången också, snöat har det gjort många gånger men smultit bort någon dag senare. Nu skall det inte bli några plusgrader på ett bra tag och mera snö lovas det till helgen, jippiie, Teddie är lycklig över snön han också!

Havanaisbesök

Denna sötsak var på besök idag, en Havanaistik som var här första gången i somras, så vacker färg/teckning säger jag ännu en gång. Eftersom det var länge sen sist var hon full i tovor, men en del gick att rädda ändå, blev inte lika kort som förra gången, så söt blev hon också! Nu fortsätter resten av veckan med klippningar och någon har jag ännu inklämd dagarna före julafton.

Julpyntande

Teddie vill självklart också vara med och pynta julgranen!
 

Liten uppdatering

Teddie lever och mår bra, några nya sårskorpor eller andra symptom av allergin har inte uppkommit.
På klippfronten börjar det vara riktig rusning nu i december, alla vill ha sina hundar nyfriserade inför jul, men så här mycket förfrågningar plötsligt på en gång har det nog inte varit tidigare, puuh.