Andis AGC 2-speed
Fått hem min nya klippmaskin alldeles nyss. Testade den bara lite snabbt på Teddies tassar, men den verkar lovande! Bekväm och lätt för en hundklippmaskin, skulle absolut inte kunnat haft någon större och tyngre typ av maskin. Och speciellt tystheten var viktig, väldigt tystgående. Fick med 10:ans skär så maskinen kommer först användas på riktigt vid nästa pudelklippning, ifall jag inte får tag på ett annat/några andra skär tills dess. Väldigt snabb leveranstid också, tog bara 1 dag!
Början på "skäms"
Här ser ni inlärning av tricket "skäms", han fattar vad han skall göra men har lite svårigheter med att hålla kvar tassen en längre stund, någon som har några bra idéer/tips?
Söndag!
Ikväll har vi varit ute på en lite längre sparktur, härligt väder idag också, båda två var rätt trötta när vi kom tillbaks. Annars så har jag beställt efter en klippmaskin, märkte att jag nog allt behöver en till min verksamhet ändå, fanns inte att få tag på en ordentlig en i någon djurbutik i närheten så fick lov att beställa efter en, det blir en Andis AGC 2-speed!