Lilla jul!
Igår fick Teddie agera modell för årets julkort, lite trött blir man allt, så här ovan ses en bild då Teddie tog en liten paus mitt i fotosessionen. De riktiga julkorten får ni dock vänta med att se till julafton! Lilla julen till ära så har det inatt snöat, all snö hade smält bort för några dagar sen men nu är den tillbaka och mer denna gång! Och idag skall det tränas rallylydnad, vi skall snart iväg till hallen, skojskoj!
Tisdag!
Idag blev det runt 1½ timmes promenad med Nea och Nixon, skoj tyckte Teddie! Lite mer snö skulle det allt få komma så man kan dra fram skidorna och sparken och låta Teddie dra lite grann, blir att köpa en ordentlig dragsele så småningom. Någon som redan har mycket snö?
Snö, rallylydnad och klippningar!
Det är vad som hänt de senaste dagarna, lite snö har vi fått vi nu också, hoppas den stannar kvar denna gång. Igår startade det rallylydnadsträningar i inomhushall här i stan, så det blir rallyträningar nu i vinter också. Riktigt bra gick det fastän det är ett tag sen vi tränade rallylydnad, Teddie fattade direkt vad som gällde, fotgåendet sitter som det ska! Flera klippningar har det blivit, här ovan ses en Dvärgschnauzer-tik som var på besök idag, som inte kunde ryckas utan istället skulle klippas, riktigt söt liten en.