Klipp, klipp..
Lite rusning på klippfronten igen, många som vill ha sina hundar klippta nu och jag som har så lite tid för tillfället.. Igår var en riktig lurvtott på besök, igentovad från topp till tå, t.o.m 10:ans skär hade svårt att slippa igenom. Teddie fick sig en ny frisyr idag också, bort med allt gammalt lurv. Ny maskin har jag numera också, en Andis AGC super 2-speed blev det denna gång, kommer nog aldrig byta från Andis, toppenmaskiner.
Lägenheten
Idag har Teddie hälsat på igen, här kommer också några bilder av lägenheten ifall någon är intresserad. Lägenheten är en stor tvåa på tredje (och högsta) våningen med balkong.
På besök i lägenheten
Idag har Teddie varit på besök i lägenheten, väldigt spännande denna gång också, av någon anledning är man själv också oerhört intressant här, kommer som ett skott gör han med nyfikna ögon vid minsta lilla ljud eller tillkallelse. Är numera alltså sambo sen en tid sen tillbaka, bosatt i en lägenhet inne i stan, inte precis mitt i centrum, men heller inte för långt ifrån, alldeles perfekt.