Dvärgschnauzrar
Igår och idag har jag haft dvärgschnauzrar på besök, dessa två sötsaker skulle få varsin kort och praktiskt frisyr. Trimraser tar jag emot om de av någon anledning skall klippas istället. Än är det bara tisdag men de lediga tiderna i nästa vecka börjar redan vara få.
Rusning på klippfronten
Mina dagar fortsätter med klippningar, idag blev det Lagottobesök. De två senaste dagarna har jag fått in hela 5 bokningar, nästa vecka är i princip fullbokad, en tid har jag ännu, måtte det inte ringa fler än en och vill ha tid i nästa vecka då. Men visst är det ju skojigt när det går bra, har fått en hel del nya kunder på senaste tiden och flera lär det bli, hur jag skall hinna med alla sedan när studierna börjar igen är en annan femma.
 
* Och precis som jag skrivit klart detta inlägg fick jag en till bokning, håhåjaja.
Fin i pälsen!
Här ser ni dagens andra hund, en ursöt och ursnäll liten krabat som skulle få en kortare och fräschare frisyr. Något utav ett "fenomen" jag lagt märke till den senaste tiden är att när ägarna på förhand säger att hunden inte är så tovig skall man räkna med det motsatta, så var det även denna gång, men trots en hel del tovor tycker jag det ändå blev riktigt snyggt och sött!