Halloj!

Här kommer en testbild med det nya objektivet, väntar på snön nu, vill ut och ta en massa vackra vinterbilder med vovven, men än så länge är marken helt grön, man tror ju det håller på att bli vår här. Men till helgen tror jag de lovat snö, hoppas den stannar då också!


Tuhnula besök

Idag åkte vi en tur till Närpes för att hälsa på släkten och Teddie fick vara vid Tuhnula hundpensionat på dagen, det hade gått bra och när vi kom för att hämta honom nu på kvällen fick han massor av beröm, han var den mest underbara Lagotto som personen som skötte om hundarna träffat, hon funderade själv på att skaffa en lagotto och kände sig nu ännu mer övertygad, så roligt! :)

GOD JUL!


Vi tränar "backa"


Här kommer ett litet filmklipp ifrån när vi tränar på backandet. Behöver inte använda mig av handen nu längre tror jag, funkar bättre t.o.m nu att bara backa med honom framför mig eller vid sidan, dock lite snett blir det med backandet i position men det går ju att träna bort. Dock är det ju länge tills vi kommer behöva använda oss av något backande inom lydnaden, vi kommer väl kanske aldrig komma så långt, men kan ju alltid vara bra att lära in det ändå. Har för övrigt lagt till en länk om lydnadsklasser i Finland(på svenska) i min länklista ifall någon är intresserad :)

Apport träning

Idag fick vi hem metallapporten som vi beställt, så nu kan vi börja träna apportmomentet, hoppas på att få bort tuggandet med hjälp av metallapport, men då finns ju problemet att han kan släppa den också, någon som vill dela med sig av några bra tips? :)


Sötsak ♥


Enda nackdelen med pälshund är...

TADAAAA!

Såhär ser han ut efter en liten promenad nu när det kommit lite snö, gissa hur han kommer se ut i vinter med massvis med snö att plumsa runt i :D


Bus i snön ♥

 

Idag har vi fått lite mera snö och blåser gör det också, den riktiga vintern är allt påväg nu, kallt börjar det bli också. Det officiella resultatet från Teddies höftröntgen har nu idag kommit ut och han har B/A höfter, hela kullen ser lovande ut, alla hittils röntgade kullsyskon har A och Teddie B/A. Då är det bara ögonlysning som står näst på tur!

 


Halloj!

Snön som har kommit de senaste dagarna verkar vara här för att stanna, jippii! Så nu skall vi så fort som möjligt åka in till stan för att prova ut en passande nomesele(dragsele) och börja dragträna på hobbynivå :) Igår beställde jag också ett egendesignat halsband från minxdesign.se till Teddie, kanske det kommer lagom till julen då, en fin liten julklapp åt honom :)


Snön är påväg!

Idag har det börjat snöa igen och det håller på fortfarande, jippii, vintern är påväg på riktigt nu!


Lite träning

Var och tränade en liten stund vid Kråkholmen idag, var helt ensamma där idag så man kunde träna bäst man ville över hela planen! Dåliga bilder dock, men de får lov att duga!

 


Lite nya bilder

Teddie avbildad på en pepparkaka, dock får han inte smaka!

Gossen upptäckte ett helt nytt ställe i huset, intressant!

Annorlunda vinkel

De senaste dagarna har det inte hänt så mycket, en tur på stan och sen hemmadagar, men inatt har det iallafall snöat och mer har de lovat skall komma, kanske vi får en vit jul iallafall i år!