Tonsillit!

Åkte till veterinären idag eftersom vi misstänkte att det var något fel med Teddie, till först hade vi tänkt på noskvalster men det visade sig att han hade tonsillit! Så nu blir det antibiotika i 10 dagar för hans del. Stackaren, är såå trött och slö efter veterinärbesöket, blir nog att vila hela kvällen nu.

Härlig promenad

Kändes väldigt bra att gå ut med Teddie idag, inte ett enda bråk undertiden vi var ute, kom som ett skott på inkallning och kunde tillochmed gå lite fot utomhus! Och skidarna som kom förbi i skidspåret brydde han sig inte heller om. Och nu gick han just och la sig helt av sig själv, oj vilken härlig dag!

En dag i Kokkola

Idag har vi varit till Kokkola med Teddie. Först åkte vi till hundparken och Teddies bror Edwin kom dit också. Oj, vad de hade roligt! De lekte och busade och sprang runt i parken. Ett par andra vovvar kom dit sen också, ännu roligare blev det. När vi varit där en bra stund gick vi till Mari-leenas och var där en bra stund. Och nu har vi just kommit hem och Teddie är jätte trött!

Teddie ca 5 ½ månad

Idag har Teddie varit väldigt lugn och go. Var till stan en tur och gick med honom på dagen, massor med folk och trafik, lite småläskigt tyckte Teddie. Och imorgon bär det av till Kokkola, till hundparken. OCh då kommer också Teddies bror Edwin dit, skall bli roligt att se hur han ser ut nu.

Framsteg

Idag när vi kom in gick Teddie nästan direkt och lade sig lugnt på mattan i vardagsrummet. Brukar ofta nästan bli "strid" för att få honom att lugna ner sig när han är trött. Kändes väldigt bra att han kunde lugna ner sig av sig själv.

Lättmutad vovve

Tränat mycket med Teddie ikväll, ojoj, vad man kan få honom att göra för en liten skinkbit. Hållit på med mycket distrationsövningar, fick honom att ligga och koncentrera sig på mig när mamsen skurade golvet bredvid honom och riktigt frestade honom med att dra golvmoppen precis intill honom, samt när hon klädde på sig och när hon gjorde konstiga ljud bakom honom, vad som helst för en liten godbit!

Teddie ca 5 månader


Kanske jag borde lägga ut en bild för varje månad av hela Teddie så man ser hur mycket han vuxit för varje gång. Här är iallafall en ny bild av Teddie som nu är lite över 5 månader, nyklippt och allt på denna bild. Jag tycker han ser rätt så lång ut i kroppen jämfört med andra lagottos som enligt rastandarden skall vara näst intill fyrkantiga, men kanske han växer lite till på höjden ännu.