Lydnadsklass 1

Här kommer en liten träningsfilm från dagens lydnadsträning, lite fel här och där men det berodde nog mest på mig själv, efter att jag lagt undan kameran gick allting perfekt istället. Dagens träning fick mig att känna att vi nångång kommer att tävla! Har börjat lite smått med apporten, han är inte så jätte föremålsintresserad så får se hur det går.
Nathalie

Sv; Indeed :D

C.J.

Det ser fint ut! =) Klart ni kommer komma ut och tävla! Men det där steget, att anmäla sig till en tävling, kan kännas väldigt stort. ;)

Jenny & Kex

Det ser ut som om du har börjat lägga fina grunder. Tänk bara på att inte 'leda' runt honom i fria följet utan ha lite lösare hängande koppel. Sen var noga med att han sitter rakt vid din sida. Det är ett sånt fel som kan vara väldigt svårt att rätta till senare. :)

Rebecca

Vad duktiga ni är! :)Klart att ni kommer komma ut på tävlingsbanan! ;)



Alltid så med filmning, går alltid mycket bättre när kameran är avstängd, suck.

linnea

Ser fint ut! Ge honom lite längre koppel i linförigheten bara och träna på raka sittningar så blir det ännu snyggare :)

linnea

Min kommentar försvann nog, gör ett nytt försök:



Ser jättefint ut och klart att ni ska tävla! Tänk på att ha lite lösare koppel och träna på att få till raka sittningar. Annars är det super :)

linnea igen

Nu blev det två istället ;)

Jenny & Teddy

sv. Tackar :)

Angelica & Bowie

Ser ju riktigt bra ut! Ska filma någon gång när jag o vovven tränar, ser inte lika bra ut kan jag säga! Riktigt fint! :)

Jeanette & Fernando

Ser jättebra ut. Han har en fin attetyd :) Instämmer helt klart med dom andra..klart ni ska tävla! En liten tanke bara om klickandet! Om det är apporteringen du vill berömma klicka "hållandet" och inte belöningen. Om det nu är Apporteringen du belönar...För äta godis kan han ;)

Kanon att filma så här för man gör saker som man inte tänker på! Ha det jättegott Jeanette & Fernando

Ebba och Pelle

Det ser jättefint ut! Snart sitter förstapriset på väggen! Tänk på att de gör om reglerna till nästa år så du inte övar in något onödigt :) för att få bort de snea sättandena skulle jag belöna utifrån och inte ha godiset i den vänstra fickan. Nu sätter han sig lutad från dig för att lättare kunna få godiset från din hand. Och ett litet tips om apporten, klicka när sn håller den och ta själv bort den ur hans mun sen. Nu blir det som att du belönar att han spottar ut den. Lycka till! Kram! (flerfotavanner.blogg.se)

Nathalie

Haha, herre min gud. Hemliga tvillingbröder mån tro ? ;D

Nathalie

Haha, lika som bär :)



Det roliga är att Pelle försöker bära med sig stora stockar och ibland rötter XP

Anna

Fyfan va hemskt det ser ut när man hänger upp hunden i ett strypsnöre! Utställare i ett nötskal.....

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress