Varma dagar!
Vi har det väldigt hett här nu, igår var det riktigt varmt och likaså idag, runt 30 grader, även i skuggan, kvavt och outhärdligt, blir inga långpromenader idag. Har klippt Teddie lite kortare igen, håller honom rätt kort nu, lättare för honom i värmen och även bra för hans päls. Värmen klarar han rätt bra iallafall, bättre än förra sommaren, då var han mest "död" hela tiden.
 
Hur klarar era hundar värmen?
Hannah & Wille

Wille klarar av varma dagar riktigt bra hittils sen jag klippte honom kort kort, men ska försöka klippa honom oftare nu så att han håller sig i kort päls då hans päls växer så snabbt. Så det är nog rättare sagt jag som dör av värmen.. haha :P

Sv: Tack!

C.J.

Snygg bild, den med vattenskålen!

Sendit klarar värmen hyfsat bra. Det fungerar att gå promenader, men jag väljer att göra det tidiga morgnar eller på kvällen. Just nu är det dock inte särskilt varmt här.

Matilda och Zorro

Zorro älskar solen och brukar ofta ligga i gräset och "sola", men när det blir för varmt går han till skuggan, vilket är ganska klokt av honom. Han dricker en hel del vatten också, så sommar är hans bästa årstid! :)
Jätte fina bilder på en jättefin lagotto! :)

Kim&Hera

Mina brukar få bada så funkar det bra:)

P.S Hundar

Sv: För att våra vuxna hundar äter en blandning mellan Eukanuba och Acana Ranchlands och vom og hundemat. Då rekommenderade hon att vi skulle köra in henne på Eukanuban.
Har ingen erfarenhet av att hundarna skulle få dåliga magar, våra hundar har alltid haft det som basfoder, i alla år.

Christina

Mina hundar blir slöa och äter lite mindre när det blir så varmt!

Angående tävlingen så gick det bra :) Godkänt resultat så vi behöver 2 till för att bli uppflyttade nu! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress