Lördag!


Nu har vi kommit hem från lydnadsträningarna för en stund sedan, gick nog helt bra, linförigheten och de andra momenten gick bra idag men vid inkallningen var han rätt okoncentrerad(brukar aldrig vara det annars) kanske han hade "en dålig dag", hehe. Ikväll fick han också en ny leksak, oj så skojigt, dock fick inte den stackars leksaken vara hel särskilt länge, leksakerna rivs sönder i ett nafs numera :)
erika

Sv: Har sett när du tränat det med teddie, otroligt inspirerande och det kliar i tränar-fingrarna :-)

maja & zoro

söta bilder :D

C.J.

Hehe, dissekering av leksaker känns som ett obligatoriskt moment om man är hund. =)

Nathalie

Sv: Tack tack :)

Linn & Sixten

Hej :). Undrar vilken kamera du använder? Otroligt fina bilder tar du! Jag samlar nämligen pengar nu till systemkamera (det är väl ändå en sån du har?) och eftersom det säkert finns mycket skit därute så vill jag vara säker på att den kamera jag köper är bra! När man fotar hundar måste ju kameran tåla lite rörelse liksom :)

Beatrice Jakobsson (foto)

sv: varsågod :D

maja & zoro

sv; aha! tycker du det funkat bra då?

elisabeth

pendi o jag såg din pappa o teddie då de var ut o gå i björnviken idag, dock var de så långt före oss så de blev int att hundarna fick hälsa.. :/ Men oj va söt teddie är både IRL o på bilderna! :)

Sofia

Sv: Hon är lite över 2 år nu.

Själv tror jag att det lutar mest mot dålig avel, dålig uppfostran är det säkert också, men jag förstår inte vad vi har kunnat göra så mycket fel att hon blivit sån som hon är. Somsagt blev hennes syster ett nervvrak(kanske inte bör dra hela kullen över en kam eg., men mamman var också lite som Nova) fast hon inte hade SÅ dålig uppfostran och både hon och Nova har ju socialiserats bland folk och hundar... var inte så länge sedan vi var hos vetten, men det vore ju bra att göra en extrakoll ändå iofs.

Långt svar det blev nudå :( och tack för dina hjälpande kommentarer! :)

P.S Hundar

Haha! Så går det med nya grejer, skönt med lilla Jos då, hon kan inte riktigt slita sönder sina bävrar ;)

Jenny & Kex

sv; nej, du behöver inte andra hundar om du inte vill det. Jag tränar nästan aldrig med andra hundar så jag kommer inte ha med det i min film. Jag kommer bara visa liksom hur jag gör när jag tränar momentet ;):)

Josse

Hej! =) Mysigt vintertema! =) Fina bilder på lurvbollen! ;)

DB

vilka söta bilder :)

Nathalie

Sv: Vad tråkigt, konstigt att hon inte svarar! :(

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress