Perfekta höfter!

Hipp hipp hurra! Teddie har idag varit på höftröntgen och han har antingen A eller A/B höfter, skiljde pyttelitet mellan A och B på den andra men den ena är iallafall helt A. Egentligen skulle han ögonlysas också men det kommer först bli i april då en ögonspecialist är på plats hos veterinären.

C.J.

Skönt att höra!

hugan

Grattis till det!

Här fick vi vänta två veckor på resultatet! Å andra sidan fick vi veta att ögonen var ok direkt :)

Jenny & Kex

GRATTIS! Så skönt att det såg bra ut! Inte kul när det inte riktigt är som det ska.



SV; jag kan ta upp det i ett inlägg på bloggen senare! Kanske är fler som också undrar ;)

emelie & berit

skönt! grattis!

Elin

Gud vad skönt! Grattis!!!♥

Tack för kommentaren på min blogg :)

Ebba och Pelle

åh, så roligt! Pelle har också A-höfter! :) Grattis!



SV: jag menade så att du ska belöna med godisen från hans vänstra sida, så att du får ta armen över honom lite. Förstår du?



Nu belönar du från "din" sida och då vänder han sig bort från dig med bakkroppen och mot dig med huvudet för att enklare ska kunna ta godisen. Och det blir en sned sitts.



Sen kommer jag inte riktigt ihåg, men stämmer det att du hade godisen i vänster ficka? För han vet att godiset kommer därifrån så sätter han sig en aning för långt bak, och också lite snett. Jag är inte så jättebra på att förklara, om det är något mer du undrar är det bara att fråga på! :)



Jaha, då förstår jag, tyckte det var lite underligt att du klickade när han åt godiset ;) Men jag skulle ändå ta bort den, så att han inte spottar ut den. Det vill man ju inte på tävling :)

kram!

(kolla gärna vår nya blogg, flerfotavanner.blogg.se)

Angelica & Bowie

Grattis! Vad skönt! :)

Ida

Vad roligt! Grattis till de nyheterna :)

Ebba och Pelle

Nej, men det är det jag menar. Han sätter sig utåt för att du liksom "trycker" ut honom när du ger honom godis från din sida :) om du belönar utifrån ska du inte få honom mer utåt utan "trycka" honom inåt (fast inte fysiskt då;) ) det är så jag hade tränat, men din instruktör vet säkert jättebra också! Jag har ju inte sett er i verkligheten :)

Emelie Ivarsson

Gud vad skönt :) Grattis!

Maini & Lene

Grattis! :)

Och tack för kommentaren på vår blogg! Tack vare det har jag nu hittat din blogg och kommer säkert tillbaka för att se mer. Fin blogg och så många vackra bilder! :)

Nathalie

Grattis till det braiga resultatet :D

Nathalie

Grattis till det braiga resultatet :D

P.S Hundar

Den längsta av oss är 163cm och kan ha XXS :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress